Skip to content

LAAT HET VERLEDEN GEEN OBSTAKEL ZIJN, MAAR EEN BRUG.

Omdenken

Over mij

Belina Duindam kindercoach noordwijk

Wie ben ik?

Mijn naam is Belina Duindam en ik ben kindercoach in Noordwijk. Hier woon ik samen met mijn 2 kindjes en mijn man die naast muzikant ook actief is in de evenementenbranche. Een gezellige boel dus. 

Mijn kleur is groen, de kleur van balans, harmonie, evenwicht, vernieuwing, vertrouwen, veiligheid en voorspoed. Groen is mijn karakter en daarbij ook direct mijn passie. Door mijn passie, kennis en ervaring kan ik een luisterend oor bieden, adviseren op persoonlijk vlak en mensen meenemen in mijn optimistische kijk op het leven. 

In 2018 heb ik de keuze gemaakt om mijn veilige leven in de financiële branche achter me te laten om mijn droom achterna te gaan. Mijn droom om kinderen op te vangen en hand in hand opzoek te gaan naar de beste en mooiste manier om door te gaan. Een droom die is ontstaan vanuit eigen ervaringen in mijn kindertijd en nu als moeder op het gebied van onder ander ADHD, weerbaarheid, autisme, HSP, echtscheiding, depressie en rouw.

Welke stappen heb ik gezet? 

Mijn reis naar de verwezenlijking van deze droom ben ik in 2017 gestart met de HBO studie toegepaste psychologie met als specialisatierichting kinderpsychologie en pedagogiek. Daarnaast heb ik in 2019 de HBO studie kindercoach gevolgd en ben ik inmiddels gediplomeerd kindercoach. Deze opleiding heb ik in 2020 aangevuld met een training kindertekeningen lezen en begrijpen om mijn vak nog meer ‘kleur’ te geven en in 2021 en 2022 loop ik naast mijn coachpraktijk stage bij ’s Heeren Loo als ambulant begeleider

Vanwege zwangerschapsverlof is de coachpraktijk tijdelijk gesloten tot 2023.

Belina kindercoach noordwijk

Kindercoach Noordwijk