Skip to content

LAAT HET VERLEDEN GEEN OBSTAKEL ZIJN, MAAR EEN BRUG.

Omdenken

Over mij

Belina Duindam kindercoach noordwijk

Wie ben ik?

Mijn naam is Belina Duindam en ik ben kindercoach in Noordwijk. Door mijn kennis, ervaring en passie breng ik mooie veranderingen te weeg.

Mijn kleur is groen, de kleur van balans, harmonie, evenwicht, vernieuwing, vertrouwen, veiligheid en voorspoed. Groen is mijn karakter en daarbij ook direct mijn passie. Een luisterend oor bieden waar nodig, mensen doorgronden, adviseren op persoonlijk vlak en mensen door middel van mijn enthousiasme meenemen in mijn optimistische kijk op het leven.

In 2018 heb ik de keuze gemaakt om mijn veilige leven in de financiële branche achter me te laten om mijn droom achterna te gaan. Mijn droom om kinderen op te vangen en hand in hand opzoek te gaan naar de beste en mooiste manier om door te gaan. Een droom die is ontstaan vanuit eigen ervaringen in mijn kindertijd en nu als moeder op het gebied van onder ander ADHD, weerbaarheid, autisme, HSP, echtscheiding, depressie en rouw.

 

Welke stappen heb ik gezet? 

Mijn reis naar de verwezenlijking van deze droom ben ik in 2017 gestart met de HBO studie toegepaste psychologie met als specialisatierichting kinderpsychologie en pedagogiek. Daarnaast heb ik in 2019 de HBO studie kindercoach gevolgd en ben ik inmiddels gediplomeerd kindercoach. Deze opleiding heb ik in 2020 aangevuld met een training kindertekeningen lezen en begrijpen om mijn vak nog meer ‘kleur’ te geven.

Belina kindercoach noordwijk

Kindercoach Noordwijk